Skip to main content

Vildt vejr: Bil rammer væltet træ

En bil ramte natten til mandag et væltet træ på kørebanen, som resulterede i, at bilen derefter ramte en modkørende.

Søndagens voldsomme vejr har satte sit præg på trafikken.

Se mere video hos Local Eyes.

Det fik også betydning for to biler på Koldingvej. En bil kom kørende i nordlig retning af vejen, da bilisten overså et stort træ, der lå på tværs hen over kørebanen.

Ramte træ

Et træ var væltet og lå på tværs af Koldingvej 100 meter fra Højen Skovvej natten til mandag.

– Part 1 kommer kørende med 70 kilometer i timen i nordgående retning af Koldingvej og overser træet, forklarer vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jørn Bystrup til Newsbreak.dk.

Det ender med, at bilen bliver skubbet over i en anden bil, der holder stille ved træet. Bilen er kørende i sydgående retning.

Ingen personskader

Bilisten, der rammer træet, bliver altså skubbet over i den modkørende bil, der holde stille.

– Så det er en følgeskade, uddyber vagtchefen og fortsætter:

– Der er ikke sket nogen personskader.

Tog forsinkes af væltet træ

Det er ikke kun på de Sydøstjyske veje, der er problemer med væltede træer.

DSB må mandag morgen oplyse passagerer om, at der er længere rejsetid på op til 15 minutter mellem Fredericia og Kolding, fordi der mangler kørestrøm omkring Taulov.

Det er et væltet træ, der er skyld i strømsvigtet. Det er endnu ukendt, om det er hele dagen, at togpassagerer kan forvente den længere rejsetid.

Flere uheld

Det er velkendt, at voldsomt vejr, som de seneste dage har bestået af store mængder regnvand og kraftige vindstød, kan være skyld i flere uheld.

Hele weekenden har det givet ekstra at se til for Sydøstjyllands Politi, der forklarede fredag til Newsbreak.dk, at bilister er dårlige til at køre efter forholdene.

– Folk kører som de plejer, selvom der ligger 20 centimeter vand på vejene, så det resulterer i en del uheld. Ingen af dem er dog alvorlige, sagde vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jesper Brian Jensen i forbindelse med de massive oversvømmelser i Vejle.

Vejdirektoratet advarer desuden om, at der på Rute 16, Viborgvej, ligger væltede træer på kørebanen i nærheden af Mejrup Kirkeby.

Del din kommentar