ANNONCE

Mike har lånt penge til 100% i rente

1. september 2020 12:39 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Luksusfælden-ekspert har aldrig oplevet noget lignende.

Jan Swyrtz lærer noget helt nyt i aftenens afsnit af Luksusfælden, hvor han og Carsten Linnemann sammen skal forsøge at få styr på Mikes økonomi.

Mike har svært ved at få enderne til at mødes, blandt andet fordi han spiller for tusindvis af kroner hver eneste måned, og han har, da programmet bliver optaget, 30 lån.

De fleste af kreditorerne hører dog ikke noget til Mike, der, da programmet bliver optaget, kun betaler af på tre lån. Det er til gengæld de tre lån, der får Jan Swyrtz til at gøre store øjne.

Mike har nemlig lånt penge via Facebook-grupper, hvor man kan stå i den situation, at man låner 1000 kroner den ene dag, og måneden efter skal betale 2000 kroner tilbage.

Kæresten trak sig

Det er Mikes kæreste, Emma, der har meldt Mike til Luksusfælden, og egentlig var det også hende, der skulle stå ved hans side under optagelserne. Emma ser vi dog ikke meget til, da hun trak sig fra optagelserne, fordi Mike havde løjet for hende.

Aftalen mellem parret var, at Mike skulle stå klar med et kontant beløb, til når eksperterne dukkede op, men pengene blev brugt på spil.

Derfor er det Mikes svigerinde, Amanda, der står ved Mikes side under optagelserne, og hun har sine egne kvaler. Når man låner penge på Facebook, sker det blandt andet på den måde, at man udleverer sit navn, CPR-nummer og adresse til dem, man låner pengene.

Da Mike en overgang har boet hos Amanda, er det den adresse, Facebook-udlånerne har fået af Mike, da han lånte pengene, og hvem ved, hvad de gør, hvis ikke de får deres penge retur.

Hvordan skal det gå?

Spørgsmålet er, hvor mange penge Mike skylder, om Jan Swyrtz og Carsten Linnemann overhovedet kan forhandle med pengeudlånere, man møder på Facebook, og om Emma kommer til at tilgive sin kæreste.

Se med tirsdag aften klokken 20 på TV3 eller Viaplay.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu