ANNONCE

Sådan er det gået Mike efter Luksusfælden

1. september 2020 21:00 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Han har travlt i dag.

Sådan er det gået Mike efter Luksusfælden
Mike har i dag to jobs for at få enderne til at mødes. Men han er glad for det. Foto: Presse/TV3

Da Luksusfælden blev sendt tirsdag aften, kunne man se eksperten Jan Swyrtz lære noget helt nyt om danskernes lånemuligheder.

Jan Swyrtz fortalte aftenens deltager Mike, at han, før optagelserne, ikke anede, at man kunne låne penge på Facebook, til renter på intet mindre end 100%.

Det var da også den del af Mikes gæld, der var omdrejningspunktet for en stor del af aftenens udsendelse. Den samlede gæld var på 326.700 kroner, da eksperterne mødtes med Mike og Emma, men Mike betalte kun af på en brøkdel af de lån, da det nu engang var hos udlånere, der arbejder under nogle andre forhold end en bank eller en kviklånsudlåner.

Sidst i programmet lærte vi dog, at eksperterne havde haft held med at tale med alle dem, Mike skyldte penge, og det betød, at afskeden med Mike var præget af positivitet.

Han var endelig flyttet sammen med Emma, han var begyndt at tjene flere penge, han var holdt op med at spille, og han var gået i behandling for ludomani.

Da Newsbreak.dk taler med Mike, er det derfor for at lære lidt mere om, hvordan det går i dag. Og det går godt, må man sige.

Dårligt tid men mere luft

Mike fortæller Newsbreak.dk, at han og Emma stadig bor sammen, at han overholder sit nye budget, ikke spiller mere, og at han i øvrigt arbejder to jobs.

Det er også derfor, at han dårligt har tid til at tale med pressen, men han fortæller, at det går godt.

– Jeg har fået lidt mere luft i hovedet og ro på. Det er hårdt med arbejdet, men når man har været en idiot førhen, må man selv rette op på det, siger Mike.

Han fortæller, at mødet med Luksusfælden-eksperterne, og optagelserne til programmet, var meget grænseoverskridende.

– Jeg har set det som et underholdningsprogram, der ikke var hårrejsende, men det var lidt underligt selv at stå i det. Men så længe, det fik en god ende, siger Mike.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu