ANNONCE

Pludselig stod gård i flammer

4. november 2020 10:50 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet søger vidner til branden

En borger hørte tirsdag nat noget, der lyd som fyrværkeri fra en ejendom på Store Rørbækvej ved Store Rørbæk nær Frederikssund på Sjælland. Herefter brød bygningen i brand, og så blev politi og brandvæsen alarmeret.

Anmeldelsen indløb klokken 01.06, og da politiet og brandvæsnet nåede frem til stedet, var bygningen overtændt. Derfor besluttede man sig for at foretage det, der kaldes en kontrolleret nedbrænding. Det indebærer, at brandvæsnet er på stedet for at sikre, at branden ikke spreder sig.

Ifølge politiets oplysninger er ejendommen tom for beboere, og det er derfor i skrivende stund ikke sikkert, hvad der har startet branden. Sagen skal efterforskes blandt andet med fokus på det, anmelderen hørte, der blev beskrevet som fyrværkeri.

– Vi skal se, om vi kan finde ud af, hvad årsagen er til, at en tom bygning pludselig bryder i brand, siger Henriette Døssing, kommunikationsmedarbejder ved Nordsjællands Politi, til Newsbreak.dk.

Ved du noget?

Politiet kørte fra stedet igen efter nogle timer, mens brandvæsnet blev på stedet for at sikre området.

Nu venter et efterforskningsarbejde i forsøget på at finde brandårsagen. I den forbindelse kan offentligheden være til hjælp.

– Vi vil altid gerne høre fra folk, der har oplevet, at de kan hjælpe os med at komme videre i en sag som den her, siger Henriette Døssing.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu