ANNONCE

Hvem – og hvor – er disse fire unge mænd?

5. august 2020 13:05 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet leder efter fire personer. De kan hjælpe med opklaringen af en alvorlig sag.

Hvem - og hvor - er disse fire unge mænd?
Fire vidner søges nu af politiet. De kan have vigtig viden i forbindelse med et voldeligt overfald. Arkivfoto: Colourbox.

Natten imellem fredag den 24. og lørdag d. 25. juli 2020 omkring klokken 00.20 blev der på hjørnet af Borgergade og Vesterbro i det centrale Aalborg udøvet alvorlig vold.

Her overfaldt fire mænd i forening to andre mænd med slag og spark.

Nu søger Nordjyllands Politi særligt efter fire vidner. Deres observationer kan nemlig bidrage til sagens fulde opklaring.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Nordjyllands Politi var hurtigt fremme på stedet med patruljer, og det lykkedes at få anholdt to af de formodede gerningsmænd.

Voldssagen er nu under efterforskning, oplyser den ansvarlige leder, politikommissær Kenneth Rodam.

– Det er en alvorlig sag. Vores efterforskning har fastslået, at de forurettede udsættes for slag og spark – også mens de ligger ned. Vores arbejde består nu i at få hele hændelsesforløbet fuldt belyst, så de kan skyldige kan blive stillet til ansvar, siger politikommissær Kenneth Rodam.

Vidner bedes ringe 114

Og det er i den forbindelse, at Nordjyllands Politi nu efterlyser fire vidner – fire unge mænd – der kan sidde inde med vigtige informationer, som kan hjælpe politiets efterforskere med at få sagens omstændigheder opklaret.

Nordjyllands Politis efterforskning i sagen har dokumenteret, at de fire unge mænd opholdt sig inde på Elika Pizza på Vesterbro 88 kort efter midnat, inden volden blev udøvet umiddelbart derefter.

– Det er vores vurdering, at disse fire unge mænd kan have vigtig viden, som kan bidrage til sagens fulde belysning. Derfor vil vi gerne tale med dem så hurtigt som muligt, lyder det fra Kenneth Rodam, der opfordrer de unge mænd til at ringe til politiet på telefonnummer 114.

De fire unge mænd beskrives som:

A: Sort-krøllet hår med lyse spidser, rød t-shirt med hvide striber på skulderen, grålige bukser, sneakers med påskriften ‘w a l k’.
B: Lyseblå kasket (sad omvendt på), blå eller mørk trøje, lyse bukser, hvide sneakers.
C: Lyst hår, blå eller mørk jakke, lyser bukser, hvide sneakers.
D: Mørkblond hår, blå eller mørk polo t-shirt, lyse bukser.

Begge ofre blev transporteret til sygehuset. Den ene havde pådraget sig hjernerystelse som følge af overfaldet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu