Skip to main content

Dansk dokumentar leder til voldtægts-anholdelse

For to uger siden indgav en større gruppe kvinder en samlet anmeldelse af en 29-årig mand for voldtægter. En Tv-produktion påstår at stå bag

Den anholdte vil onsdag komme for en dommer i et grundlovsforhør. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den anholdte vil onsdag komme for en dommer i et grundlovsforhør. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Københavns Politi har anholdt en 29-årig mand for voldtægt efter en anmeldelse fra en større gruppe kvinder.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse tirsdag.

Redaktionen bag TV-programmet “F**k ikke med piger” påstår i en anden pressemeddelelse, at det er deres dækning af sagen, som har ledt til politianmeldelsen.

Programmet er udarbejdet af Discovery.

Politiet oplyser, at den større gruppe af kvinder for to uger siden indgav en samlet anmeldelse af den 29-årige. Den gik på voldtægt, seksuelle overgreb og andre krænkelser.

– Der venter stadig en omfattende efterforskning i forlængelse af de mange anmeldelser, og flere sigtelser kan følge, skriver politiet.

Ifølge Discovery Networks Danmark anmelder op mod 60 unge kvinder den 29-årige for voldtægter og krænkelse.

Ofre står frem

Tirsdag blev manden så anholdt og sigtet for en række seksuelle overgreb. Heriblandt voldtægt, blufærdighedskrænkelse og ulovlig tvang.

Ifølge Discovery står flere af de påståede ofre frem og fortæller deres version af, hvordan den 29-årige mand ifølge dem har begået adskillige grove krænkelser over en periode på mere end 15 år.

Manden vil onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør, hvilket sker, når anklagemyndigheden vil kræve en varetægtsfængslet.

Ved retsmødet vil anklageren anmode om lukkede døre. Følger dommeren det, vil mandens forklaring og sagens beviser blive holdt hemmelige. Det fremgår ikke af meddelelsen fra politiet, hvordan manden forholder sig til mistanken.

 

Del din kommentar