ANNONCE

Derfor har politiet løsladt drabssigtet mand

7. oktober 2020 13:04 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet efterforsker fortsat sagen.

Derfor har politiet løsladt drabssigtet mand
Sagen efterforskes fortsat. Foto: Presse-fotos.dk.

Som Newsbreak.dk fortalte tidligere onsdag, er en 49-årig mand, der er sigtet for drab, blevet løsladt efter et grundlovsforhør tirsdag.

Nu kan man i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi læse en forklaring på, hvorfor den sigtede er blevet løsladt, og hvad politiet foretager sig i sagen.

Sagen drejer sig om drabet på en 47-årig mand, der blev fundet død mandag morgen på parkeringspladsen ”Vinterrasserne” i Hedeland nordvest for Tune.

Løsladt efter timelangt grundlovsforhør

Politiet oplyser, at den 49-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde tirsdag eftermiddag klokken 15.00.

To timer senere blev den 49-årige mand løsladt igen, men det har ikke fået politiet til at frafalde sigtelsen. Han er altså stadig sigtet for drabet på den 47-årige mand.

Ved et grundlovsforhør vurderer en dommer, om der er grundlag for at varetægtsfængsle en sigtet, og det kan kun ske, “hvis der er begrundet mistanke om, at den sigtede har gjort noget strafbart, som har en strafferamme på minimum et år og seks måneders fængsel, og anklagemyndigheden vil kræve over 30 dages fængsel,” skriver Domstol.dk. 

Politiet oplyser, at den 49-årige mand blev mistænkt i forbindelse med efterforskningen af drabssagen, hvor politiet har forsøgt at klarlægge offerets færden og et muligt motiv.

Det er politiets vurdering, at den 47-årige mand blev dræbt med flere skud på et tidspunkt mellem søndag aften klokken cirka 20.50 og mandag morgen klokken 07.12, hvor en borger fandt manden dræbt på parkeringspladsen.

Sagen efterforskes fortsat, og onsdag har politiet eksempelvis spærret Tjærebyvej fra nummer 56 til nummer 102 samt Lyngbækvej fra Lufthavnsvej til Tjærebyvej, alle veje nær Tjæreby i forsøget på at finde spor i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu