ANNONCE

Politiet efterforsker højt brag

7. oktober 2020 09:14 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Flere borgere ringede ind.

Politiet efterforsker højt brag
Politiet rykkede ud og afspærrede et område. Foto: Presse-fotos.dk.

Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker en mystisk hændelse, efter at flere borgere tirsdag aften ringede til politiet for at anmelde et “højt brag” i området omkring Ejgårdsminde i Greve.

Anmeldere kunne også fortælle politiet, at en mørkklædt mand var løbet fra stedet for siden at forsvinde i en lys bil, og det gjorde, at politiet kastede nogle ressourcer i at finde ud af, hvad der var sket.

Meldingen indløb klokken 22.47, og politiet afspærrede efterfølgende et område for at kontrollere, hvad der skete og finde ud af, hvad der var sket.

– Vi blev ikke klogere. Vi har ikke fundet hverken kvæstede personer eller ødelagte bygninger, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, til Newsbreak.dk.

Politiet var ude og lede efter spor med både mennesker og hunde, men lige meget hjalp det, og spørgsmålet er, om mørket har skjult nogle spor, eller om der slet og ret ingen spor var at finde.

Politiet kommer igen

Forventningen hos politiet er, at de besøger Ejgårdsminde igen, når solen står på himlen for at se, om de kan finde flere spor der. I mellemtiden kan borgere, der ligger inde med oplysninger i sagen, kontakte politiet på 114.

– Hvad der har frembragt braget står hen i det uvisse, siger Martin Bjerregaard til Newsbreak.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu