ANNONCE

Teenager anholdt i drabssag

7. oktober 2020 10:30 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den unge mand fremstilles i grundlovsforhør onsdag.

Teenager anholdt i drabssag
En 27-årig mand blev dræbt. Foto: Localeyes.dk

Politiet har anholdt en 19-årig mand og sigtet vedkommende for at sætte ild på en bil, politiet mener, blev brugt som gerningskøretøj i en drabssag fra den 21. august. Her blev en 27-årig mand skudt og dræbt. Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Se video hos Local Eyes.

Ifølge Ekstra Bladet var det Darko Petrovic, der blev dræbt. Darko Petrovic var gift med datteren til skuespilleren Slavko Labovic, kendt fra blandt andet Pusher-filmene.

Stjålet bil

Drabet blev begået omkring 19.00 fredag aften på Gyngemose Parkvej i Søborg, den 27. august, og ifølge politiet sad to mænd i sort tøj i en stor hvid Mercedes SUV, da Darko Petrovic, der selv sad i en sort Audi, blev ramt af skud. Ifølge politiet var der tale om en målrettet handling.

En hvid Mercedes SUV blev ifølge TV2 Lorry siden fundet i brand i Hvidegårdsgården i Kongens Lyngby få timer senere.

– Det (den hvide Mercedes, red.) er en uregistreret dansk bil, som blev stjålet fra en bilforhandler i det midtjyske tilbage i foråret. Da den bliver fundet, er der svenske nummerplader på bilen, sagde Ole Nielsen, politikommisær ved Københavns Vestegns Politi, til TV2 Lorry tilbage i august.

Københavns Vestegns Politi oplyser den 7. oktober, at den 19-årige mand, der er sigtet for at sætte ild til gerningskøretøjet, bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 10.00 ved retten i Glostrup. Anklagemyndigheden vil bede om lukkede døre.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu