ANNONCE

Gerningsmand glemte skoletaske i bussen

7. oktober 2020 12:36 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet fandt frem til manden.

Gerningsmand glemte skoletaske i bussen
Den glemte skoletaske førte politiet på sporet af gerningmsmanden. Genrefoto.

Østjyllands Politi kom på sporet af en mand, der siden blev sigtet for vold og for overtrædelse af knivloven, via mandens skoletaske. Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten for kredsen.

For politiets vedkommende begyndte sagen tirsdag formiddag klokken 09.11, da der indløb anmeldelse til politiet om, at der havde været klammeri i buslinje 6A ved Viby Torv i Viby. Ifølge anmelderen var den ene af de to parter muligvis bevæbnet med en kniv, og en af de to personer befandt sig i buslinje 4A.

Den bus blev standset ved Skanderborgvej, hvorefter betjente gennemgik bussen, til de mødte en mand, der passede på det signalement, de havde fået af anmelderen.

Ville ikke anmelde

Manden er 21 år gammel, og han viste sig at være sagens forurettede. Han fortalte politiet, at han var blevet slået på benet med en stor kniv, ført af en mand, den 21-årige ikke kendte. Den 21-årige ønskede ikke at anmelde sagen, hvilket dog ikke stoppede politiets arbejde.

Gerningsmanden havde efterladt sin skoletaske i buslinje 6A, og via den taske kom politiet i kontakt med en skole, gerningsmanden måske gik på. Mens betjentene talte i telefon med skolens receptionist trådte den mand, der ifølge politiet er sagens gerningsmand, ind på skolen og bad om et stykke plaster til et par friske sår, han havde på hænderne.

Nu fik skolen besøg af politiet, og i receptionen mødte to betjente selvsamme mand, der var i færd med at sætte plastre på sine sår. Der var tale om en 20-årig mand, der blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold.

I forbindelse med anholdelsen fortalte manden politiet, at han havde en kniv i sin jakkelomme, men at det dog ikke var den kniv, han havde brugt ved overfaldet.

Den kniv havde den 20-årige smidt fra sig, og derfor tog manden med politiet, og en politihund, ud til det sted, han havde smidt kniven. Hunden fandt hurtigt herefter en isoleringskniv, der var stukket i en hæk, og som følge heraf blev den 20-årige også smittet for overtrædelse af knivloven.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu