ANNONCE

Mand går helt amok i Salling

8. september 2020 12:16 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En 40-årig mand er anholdt.

Mand går helt amok i Salling
Manden blev anholdt, da han forsøgte at forlade Salling. Foto: Scanpix.

En 40-årig mand blev tirsdag klokken 10.45 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Østjyllands Politi skriver, at manden er sigtet for et butikstyveri, der udviklede sig til et regulært røveri i Salling i Aarhus.

Politiet oplyser, at manden trådte ind i Salling omkring 20.00 mandag aften. Her blev han af en ansat genkendt fra et tidligere butikstyveri, og derfor valgte den ansatte, i selskab med en vagt, at holde øje med manden.

De tre endte på 1. sal, hvor Salling sælger herretøj, og her tog den 40-årige to jakker med sig ind i et prøverum. Da han kom ud igen, var det med tomme hænder, mens der i prøverummet hang to bøjler.

Da den 40-årige forsøgte at forlade butikken, blev han stoppet af vagterne. De ville have ham til at stoppe, men han ville ikke, og politiet skriver, at der her opstod en del tumult. Manden slog ud efter en vagt med sin sportstaske, og derudover slog og skubbede han til en butiksansat.

I håndjern

Politiet skriver, at manden til sidst blev lagt i håndjern af vagterne, og da politiet kom frem, mødte de en meget vred 40-årig, der ikke ville sige, hvem han var. Han blev anholdt og sigtet for røveri, og da man fik hans identitet fastslået, viste det sig, at manden var efterlyst til udvisning efter en tidligere dom.

Manden er nu sigtet for røveri og for trusler på livet. Sidstnævnte er en sag fa den 7. august.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu