Dette må du aldrig spise på slankekur

Det kan være svært at holde sig på slankekurens sunde sti af og til, men der er nogle madvarer og drikke, som du bare ikke må røre, hvis du ønsker at tabe dig

Udgivet Opdateret

Du kender sikkert følelsen af, at bukserne strammer lidt mere end de plejer, at kondien ikke helt er, hvad den var engang og at du føler, at du generelt tager dig lidt dårligere ud i spejlet.

For mange har coronapandemien betydet væsentlig mindre motion, fordi man pludselig ikke skal på arbejde, men blot arbejde hjemmefra. Det betyder samtidig, at man måske ikke helt får gået, så meget som man plejer. Derfor er der måske også en del, som føler, at de har lagt sig lidt ud i det seneste år.

Når man gerne vil tabe sig, så er det vigtigt, at alle parametre er på plads. Det hjælper ikke at begynde at træne en hel masse, hvis man stadig fylder kroppen med mad og læske, der modvirker den ellers flotte træningsindsats. Og så er vigtigheden af ordentlig søvn heller ikke nævnt endnu.

Det er anbefalet fra Sundhedsstyrelsen, at man har 150 minutters aktivitet ved moderat intensitet – og faktisk når 29 procent af alle voksne danskere ikke dette mål.

Herudover er det en generel anbefaling, at man går 10.000 skridt om dagen, da dette er en god rettesnor for at få nok motion hver dag.

I galleriet øverst kan du se en lang række ting, som du aldrig må indtage, hvis du ønsker et varigt vægttab.

En god slankekur er en livsstil

Det første skridt bør være at regne ud, hvor mange kalorier du faktisk har brug for i din dagligdag. Herefter kan du begynde at undersøge, hvor mange kalorier du så skal forbrænde for at tabe dig.

Det er dog vigtigt at nævne, at du ikke nødvendigvis behøver at tælle kalorier som en del af en god slankekur, hvis du vel at mærke er ærlig over for dig selv og eksempelvis følger de generelle råd, du kan læse om i galleriet til denne artikel.

For at regne dit kaloriebehov ud, kan du læse mere hos Motion-Online.

Powered by Labrador CMS