Endelig: Sådan fjerner du skjolder på træborde

De genstridige pletter efterladt af glas og krus kan være ekstremt svære at få væk, men tre simple metoder hjælper dig til endelig at fjerne skjolder.

Udgivet Opdateret

Du har gæster på besøg og I beslutter jer for at sidde i sofaen og nyde noget at drikke, men da gæsten smutter opdager du, at der er et irriterende mærke i dit ellers lækre træbord. Disse skjolder kan være svære at komme af med – og give kimen til både rynker i panden og frustration.

Men frygt ej. Det er muligt at komme af med skjolderne, hvis man tager sig tid til at gøre ordentlig rent. Det eneste skjolderne kræver er, at man tager sig tid til at vælge den rigtige metode til at få dem fjernet, så du ikke får et irriterende mærke på dit bord.

Det letteste svar på skjolderne ville være dækservietter, men lad os være ærlige at sige, at det ikke er altid, at man lige husker dem i farten, når der kommer gæster. Derfor er det vigtigt, at man forstår sig på at fjerne mærkerne fra møblerne, hvis nu uheldet er ude.

Housebeautiful har set nærmere på, hvordan du kommer skjolderne til livs. Og her har rengøringseksperten Val Oliveria fra Chicago set nærmere på de genstridige skjolder og hvordan man får dem fjernet.

I galleriet øverst kan du se rengøringsekspertens tre råd.

Powered by Labrador CMS