ANNONCE

10.000 soldater på vej til syrisk by

10. februar 2012 16:19 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
10.000 soldater på vej til syrisk by
Billede mangler

Endnu et blodig døgn er undervejs i Syrien.
Ifølge syrisk stats-tv er 10.000 soldater netop nu på vej til byen Homs, som har været centrum for heftige kampe i løbet af de sidste seks dage.
En korrespondent fra Sky News rapporterer, at folk i byen gør sig klar til at dø, og familiemedlemmer siger farvel til hinanden.
Det vurderes at de op imod 10.000 syriske soldater vil eliminere enhver modstand de møder fra Homs og videre til op til den libanesiske grænse, hvor tusindvis af civile er flygtet til.
Den syriske oprørshær har kun ringe mulighed for at beskytte sig selv og civile mod hærens indtrængning, da de udover at være i voldsomt undertal, også menes at være tæt på at løbe tør for ammunition efter seks dages hårde kampe. Alene i Homs er der blevet dræbt mere end 400 mennesker i løbet af de sidste seks dage.
I dag fredag meldes der indtil videre om 56 dræbte i Syrien heraf 39 i Homs.
FN er i øjeblikket handlingslammede i forhold til Syrien, da både Kina og Rusland har nedlagt veto imod en indblanding i konflikten, der har stået på siden marts. Rusland har i dag givet oprørerne ‘det fulde ansvar’ for blodsudgydelserne i landet.
Kilde: Sky News

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu