ANNONCE

10-12 meter høje flammer raserede bygning

11. marts 2020 14:17 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

På Roskilde Kommunes materielgård på Sankt Agnes Vej i Roskilde udbrød der tirsdag brand.

Indtil videre er det uklart, hvad der har startet den kraftige brand, der tirsdag åd en god bid af Roskilde Kommunes materielgård på Sankt Agnes Vej i byen. Det fortæller Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til Newsbreak.dk.

(Artiklen fortsætter under videoen. Se mere video hos Local Eyes)

Branden blev anmeldt klokken 19.43 tirsdag, og da politiet ankom til stedet, var brandfolk allerede i fuld gang med slukningsarbejdet. Her kunne der til trods observeres flammer på op mod 12 meters højde.

Hele området blev spærret af, fordi der lød nogle høje brag fra bygningerne, der var ild i. Der skete dog ingen evakuering, selv om der er naboer. Ingen er kommet til skade i branden.

Onsdag klokken ni ankom politiet brandefterforskere til stedet for at forsøge at finde svar på, hvad der har resulteret i branden.

Martin Bjerregaard siger dog onsdag til Newsbreak.dk, at der ikke umiddelbart er en forklaring på, hvad der er sket. Derfor vil politiet gerne høre fra borgere, der kan have interessant viden i den henseende.

– Vi arbejder jo på at indsamle al mulig info, så vi kan vurdere. Der er dog informationer om, at der tidligere har været episoder med uhensigtsmæssig færden efter lukketid på stedet, siger han.

Af den årsag vil politiet blandt andet gerne be- eller afkræfte, om der har været personer på stedet i tidsrummet inden og omkring branden.

Ved du noget, kan du kontakt politiet i Roskilde på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu