10-årig døde i denne verdens højeste vandrutsjebane

8. august 2016 22:43 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 10-årig drengs besøg i kendt badeland blev alt andet end sjovt, da han døde i en af parkens vildeste vand-forlystelser.

Video: Schlitterbahn Studios Design Group

Endnu er der ikke sluppet detaljer ud om, hvordan 10-årige Caleb Thomas Schwab er blevet dræbt under en tur i verdens højeste vandrutsjebane i Schlitterbahn-badelandet i Kansas søndag.

Ifølge CNN er statspolitiet dog netop nu i gang med at efterforske, hvad der er sket. I den forbindelse er hele parken blevet lukket, fortæller talsmand for temaparkerne, Winter Prosapio til CNN.

10-årige Caleb mistede livet i vandrutsjebanen “Verrückt”, der er verdens endnu højeste af sin slags. Den tragiske og pludselige død har selvfølgelig rystet forældrene, der dog ser lyspunkter ifølge en udtalelse sendt til medier i hjemlandet.

– Siden han blev født, bragte han glæde til vor familie og alle de, han kom i kontakt med. Mens vi prøver at hele vort hjem uden at have ham ved os, bliver vi trygge ved at vide, han troede på sin frelser, Jesus, og at de nu er sammen for evigt. Vi ser ham en anden dag, siger forældrene til Caleb.

17 etager høj

Den vilde forlystelse har siden 2014 haft titlen som verdens højeste vanrutsjebane, og ifølge vandlandets hjemmeside er den omtrent 51 meter høj, og de badende gæster kan opnå en topfart på godt 80 kilometer i timen under den voldsomme tur i vandrutsjebanen.

Forlystelsen fungerer ved, at to eller tre besøgende spændes fast til en art tømmerflåde, så totalvægten når mellem 180 og 225 kilogram. Så bliver “tømmerflåden” sendt af sted med fuld fart over flere bakker.

For at få adgang til Verrückt skal man være mindst 137 centimeter høj.

Det vides ikke, om Caleb er høj nok til forlystelsen, da ingen detaljer om hans død er blevet oplyst.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu