ANNONCE

10-årig får overdosis af vingummier

21. maj 2017 09:04 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Drengen spiste sin fars vingummier. Eneste problem? De var krydret med hash.

10-årig får overdosis af vingummier
Drengen blev sendt på hospitalet, efter han havde spist sin fars slik. Arkivfoto: SCANPIX

En dreng fra New York er blevet indlagt på grund af en overdosis, efter han har spist sin fars vingummier med medicinsk hash. Det skriver CBS News.

Ifølge politiet i Rockland County lod faren, den 10-årige dreng sidde i familiens bil selv. Her fandt drengen en pose vingummier. Han vidste bare ikke, at de indeholdt hash.

– Det ligner en helt almindelig pose slik. Man ville ikke mistænke noget, fortæller Mark Emma, der arbejder hos politiet.

Ryger på hospitalet

Efter at have spist nogle af vingummierne, fik drengen en overdosis og blev sendt på hospitalet. Politiet blev tilkaldt hospitalet og fik at vide, at drengen mindst havde spist et stykke slik med 250 milligram eller mere af THC.

Efter at blive behandlet for overdosen blev han udskrevet. Hans far, 37-årige Ephraim Zagelbaum, er blevet anholdt for at sætte sin søn i fare. Han skulle ikke have efterladt slikket i bilen.

– Det er receptmedicin. Du lader ikke medicin ligge rundt omkring, hvor et barn kunne få fat i det, understreger Emma.

Faren har ikke en recept på hashen, men siger slikket er en vens. Han er blevet løsladt og slikket er blevet sendt ind til politiet, så de kan undersøge det. Han kan risikere også at blive tiltalt for besiddelse af stoffer.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu