ANNONCE

10-årig stjerne: -Det havde jeg svært ved

1. november 2020 21:00 | Af: Ritzau Fokus

Noah Otto Storm er fuldstændig ny i skuespilbranchen. Rollen som Theo i Ulven kommer er hans første.

Han er kun lige fyldt 10 år, men Noah Otto Storm har alligevel en af de bærende roller i den stort anlagte DR-dramaserie Ulven kommer.

Her spiller han drengen Theo, hvis storesøster, Holly, skriver en stil i skolen, hvori hun anklager sin stedfar for vold.

Det er en rolle, der kræver, at Noah Storm Otto spiller både vred og ked af det i mange scener, men det var langt fra det, der var det sværeste ved rollen for det unge skuespiltalent.

– Nogle gange var det svært, fordi vi skulle tage en scene om 20 gange, fortæller Noah Storm Otto.

Frygten fortager sig

Men faktisk var det ikke kun skidt, mener hans mor, jazzsangerinden Sidsel Storm Otto. Det har været en fordel, når de barske scener skulle optages.

– Vi har snakket meget om de scener, der har været, som kan virke voldsomme, og prøvet at forberede ham. Men når man tager en scene om 20 gange, så ryger noget af den frygt også, fordi man prøver det igen og igen, forklarer hun.

Samtidig har der været en rigtig god opbakning fra hele holdet bag serien og fra DR, fortæller hun.

– Vi har stolet på, at de ville håndtere det godt fra DR’s side, og det har de også gjort. Han er ikke på noget tidspunkt kommet hjem og har været ked af det, fortæller hun.

Der har været en børnepasser med på settet, der har taget sig af ham, når hans forældre ikke var der.

– Har der været det mindste, så har de gået en tur og snakket om det. Så vi har følt os fuldstændigt trygge i det, siger hun.

Så det på Facebook

Det er første gang, Noah Storm Otto spiller skuespil, og det var helt tilfældigt, at den unge aspirant endte i rollen som Theo.

– Min far så et opslag på Facebook, hvor der stod, at de manglede en dreng på min alder til en rolle i en DR-dramaserie.

– Så læste vi lidt om den, og så sendte vi en video ind til DR. Så kom jeg til et par castings, og så fik jeg rollen. Jeg blev rigtig glad, husker Noah Storm Otto.

Men selv om han ikke har spillet skuespil før, så er han vant til at udfolde sig kreativt.

Med en mor, der er jazzsangerinde, og en far, der er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorie og arbejder som producer, har han fået musikken ind med modermælken.

– Jeg spiller trommer, guitar, bas, klaver og synger også lidt. Der er meget musik i vores familie, siger Noah Storm Otto, der også har været med i Tivoli Garden.

Vil bruge stemmen

Kommer der flere tilbud om roller, så vil han gerne udforske skuespillet mere.

Hvis han synes, det er sjovt og spændende, så skal han da bare fortsætte med det, siger hans far, Peter Storm Otto, og bliver bakket op af sin hustru.

– Det skal han da. Men der er også en skole, der gerne vil se ham lidt igen, efter at han har været væk i et år, så den skal han også lige koncentrere sig om. Men han drømmer om at prøve at lægge stemme til tegnefilm, siger hun.

– Jeg vil også gerne være med i en julekalender. Eller noget med lidt flere børn, tilføjer Noah Storm Otto.

Ulven kommer sendes hver søndag på DR1 klokken 20.00.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu