Vred 10-årig stak af hjemmefra: Fundet i god behold

18. april 2013 06:50 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vred 10-årig stak af hjemmefra: Fundet i god behold
Arkivfoto.

Fyns Politi har natten igennem ledt efter en 10-årig dreng, der stak af hjemmefra onsdag aften.

 

Drengen er torsdag morgen fundet i god behold.Det var tilsyneladende en tvist om brugen af internettet derhjemme, der udløste den 10-åriges vrede, skriver bt.dk.

»Det blev han sur over, og så gik han hjemmefra,« fortæller Kim Munksgaard, der er vagtchef hos Fyns Politi.

Politiet blev klokken 22.57 kontaktet af den 10-åriges forældre, efter at deres søn var løbet væk ved 19-tiden. Forældrene havde først selv ledt efter ham, men uden resultat, og efterfølgende påbegyndte politiet en stor eftersøgning med hundepatruljer og patruljevogne.

Drengen havde medbragt en sovepose, da han stak af, og der var derfor en mistanke om, at han havde lagt sig til at sove et sted.

Og det havde han da også. Blot ikke, hvor forældrene og politiet nok havde troet. For mens politiet og forældrene intens ledte efter den 10-årige, så har hovedpersonen tilsyneladende været uvidende om den store dramatik, som han skabte.

»Han blev fundet her til morgen klokken 6.20 hos sin kammerats farmor, der var på besøg fra Jylland. Farmoren troede, at de havde lavet en hel legal soveaftale, ham og hendes barnebarn,« fortæller vagtchefen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu