ANNONCE

101-årig undslap plejehjem for at se sin datter

8. april 2020 21:24 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Under lockdown lykkedes det en 101-årig tysk kvinde at slippe ud af sit plejehjem for at besøge sin datter.

101-årig undslap plejehjem for at se sin datter
En 101-årig kvinde undslap fra sit plejehjem under lockdown. Hun ville se sin datter, der havde fødselsdag. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Tirsdag lykkedes det for en tysk 101-årig at snige sig ud af en nødudgang på det plejehjem, hvorpå hun boede til trods for, at Tyskland er under lockdown.

Den ældre kvinde ville bare så gerne se sin datter. Det skriver Daily Mail.

I anledningen af sin datters fødselsdag besluttede en 101-årig kvinde at forlade det plejehjem i Brunswick i Tyskland, som hun boede på. Via en nødudgang slap beboeren ud.

Desværre havde den 101-årige lidt problemer med at finde hjem til sin datter. Det resulterede i, at politiet blev tilkaldt. En patrulje samlede den ældre kvinde op, der dog forsøgte at forklare, at hun boede hos sin datter.

Politiet havde lugtet lunten, men tog hende alligevel med hen til datterens hus. Her kunne datteren forklare, at moren to uger forinden var flyttet ind på plejehjemmet, og at hun var gået fra hjemmet, fordi hun savnede sin datter ufatteligt meget.

Den 101-årige fik lov til at se sin datter, godt nok på behørig afstand bag en bilrude i politibilen, før hun blev kørt tilbage til plejehjemmet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu