ANNONCE

11-årig pige overfaldet med kniv

4. oktober 2020 12:05 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Uligevægtig og farlig mand på fri fod omtrent et døgn efter knivoverfald.

11-årig pige overfaldet med kniv
En kvinde og hendes datter blev lørdag formiddag stukket ned på åben gade. Nu efterlyses mand. Klik videre og se foto af ham. Foto: Presse-fotos.dk.

Opdatering 12.00:

Der er nu sket en udvikling i sagen om knivoverfald på 42-årig kvinde og dennes 11-årige datter.

Københavns Politi oplyste ved 11-tiden på Twitter, at den 35-årige efterlyste mand nu er anholdt. Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få yderligere oplysninger af vestegnens politi.

Efterfølgende skriver politikredsen dog, at manden blev anholdt uden dramatik. Han forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør mandag.

“Indtil da kommenterer vi ikke efterforskningen. Vi takker for de mange henvendelser fra borgere! Efter hændelsen har vi haft øget patruljering i Ballerup – og vil i løbet af søndagen fortsat være i området”, skriver politiet.

Newsbreak.dk har fjernet foto af og navn på den efterlyste.

Original: 

Natten til søndag offentliggør Københavns Vestegns Politi en række detaljer vedrørende det tilsyneladende umotiverede knivstikkeri, hvor en 42-årig kvinde og dennes 11-årige datter blev stukket med kniv af en mand.

I samme ombæring bliver en 35-årig formodet gerningsmand efterlyst med signalement og billede. Det sker i en pressemeddelelse fra politiet, der det meste af lørdag har forsøgt at finde frem til den mistænkte.

Lørdag aften modtog Newsbreak.dk billedmateriale, der lignede en større politiindtrængen i et etagebyggeri i Ballerup. Det var ikke muligt at spørge ind til aktionen, da vagtchefen ikke tog telefonen. Søndag skriver politiet, at det ikke vil kommentere sagen yderligere.

Politiet skriver i pressemeddelelsen, at moderen fik et stik, mens den 11-årige datter fik et mere overfladisk snit med kniven. Begge er behandlet på sygehus. Datteren er udskrevet, men kvinden er fortsat indlagt.

Knivstikkeriet er sket på Kornvænget i Ballerup omkring klokken 10.30. Den mistænkte stak efterfølgende af og smed kniven fra sig. Politiet rykkede massivt ud og påbegyndte en menneskejagt – men det er ikke lykkedes at finde den mistænkte.

– Nu går vi ud og efterlyser ham via medierne og beder offentligheden være opmærksom på ham. Overfaldet virker umotiveret, vi vurderer ham som psykisk ustabil og fraråder, man selv kontakter ham – man skal kontakte nærmeste politi, siger politiinspektør Flemming Madsen fra Københavns Vestegns Politi.

Manden beskrives som ret lille og tyndhåret. Han har kort fuldskæg og haltede ved overfaldet på en bemærkelsesværdig måde på det ene ben. Politiet beskriver ham som i øjeblikket usoigneret.

Han er 35 år, cirka 170 centimeter høj og af marokkansk oprindelse.

Ser du ham, eller ved du noget om, hvor han opholder sig, så skal du kontakte Københavns Vestegns Politi på telefonnummer 114. Københavns Politi oplyser på Twitter, at han kan opholde sig i dets politikreds.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu