ANNONCE

11 Ajax-spillere smittet med corona

2. november 2020 17:19 | Af: Ritzau Fokus

Onsdag møder klubben FC Midtjylland.

11 Ajax-spillere smittet med corona
Ajax-anfører Dusan Tadic er en af de spillere, der ikke er med i truppen til tirsdagens kamp mod FC Midtjylland i Champions League. Ifølge hollandske medier er 11 af hollændernes spillere smittet med coronavirus forud for opgøret. (Arkivfoto) Foto: Miguel Medina/AFP

Den hollandske fodboldklub Ajax har 11 coronasmittede spillere inden tirsdagens Champions League-kamp mod FC Midtjylland.

Det oplyser det hollandske medie RTL ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Ajax skriver ikke noget på sin hjemmeside om et udbrud af coronavirus i spillertruppen. Men klubben har udtaget holdet, der er rejst til Danmark. Den tæller blot 17 spillere.

Heriblandt finder man den 20-årige dansker Victor Jensen, der endnu ikke har optrådt for Ajax’ førstehold. Jensen skiftede i 2017 fra FC Københavns ungdomsafdeling til hollændernes ditto.

Blandt de fraværende Ajax-spillere til tirsdagens kamp er anfører Dusan Tadic, Davy Klaassen og førstemålmand Andre Onana. Ajax oplyser ikke, hvorfor de ikke er med.

Hollænderne har kun en enkelt keeper med i truppen, 20-årige Kjell Scherpen, som tirsdag får førsteholdsdebut for Ajax.

Kampen mellem Ajax og FC Midtjylland fløjtes i gang i Herning klokken 21.

Begge hold har deres første sejr til gode i gruppespillet. FCM er desuden fortsat uden point efter nederlag i de to første kampe mod Liverpool og Atalanta.

Ajax holder pressemøde i Herning mandag klokken 18.45.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu