11-årig pige udsat for seksuelle overgreb

27. oktober 2012 15:40 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
11-årig pige udsat for seksuelle overgreb
Billede mangler

Den 11-årige pige blev fredag samlet op ved skolebus og kørt ud i en skov her forgreb den efterlyste ukendte mand sig på hende.
 
Fyns Politi efterlyser en midaldrende mand, der fredag forgreb sig seksuelt på en 11-årig pige i et skovområde ved Vester Skerninge på Sydfyn.
 
Manden, der kørte i en ældre, bordeaux personbil, samlede pigen op, da hun blev sat af skolebussen på Brunsvej i Vester Skerninge fredag klokken cirka 14.20.
 
Pigen begyndte at løbe, da manden henvendte sig til hende, men han indhentede hende og satte hende ind i bilen, hvor han holdt hende fast.
 
Derefter kørte han hende rundt i området og ned ad en skovvej eller markvej, hvor han forgreb sig på hende.
 
Blandt andet af hensyn til pigen ønsker politiet ikke at oplyse detaljer om, hvad pigen blev udsat for.
 
Stedet, hvor overgrebet skete, ligger formentlig få minutters kørsel fra det sted, hvor pigen blev samlet op, mener politiet.
 
Den 11-årige har fortalt, at det skete i et skovområde, hvor der holdt en campingvogn eller skurvogn i hvid og orange.
 
Efter overgrebet blev pigen sat af ved Sømarksvej tæt på krydset Balvej og Ravnegårdsvej i Vester Skerninge. Hun kontaktede straks sin familie, som anmeldte overgrebet til politiet.
 
Fyns Politi søger vidner, der har set en ældre bordeauxrød bil i området fredag mellem klokken 14 og 15, eller som har set eller kender en person, der svarer til mandens signalement.
 
Han er mellem 45 og 50 år, 175-180 centimeter høj og almindelig til kraftig af bygning. Han beskrives som lys i huden og dansktalende.
 
Han havde en sort jakke på, muligvis en arbejdsjakke, lyseblå cowboybukser med bælte, sort hue og en mørk halsedisse, som dækkede hans underansigt.
 
Også personer med kendskab til den hvid-orange campingvogn eller skurvogn i et skovområde opfordres til at kontakte politiet. Det kan ske på telefon 114.
/ritzau/
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu