Skulle passe på de unge: Vagt stukket ned til fest

1. december 2018 11:37 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En sikkerhedsvagt hyret til opgave på gymnasium blev natten til lørdag stukket ned.

Skulle passe på de unge: Vagt stukket ned til fest
En sikkerhedsvagt blev natten til lørdag stukket ned på Rødovre Gymnasium. Foto: Scanpix

En sikkerhedsvagt hyret til at passe på gymnasieelever på Rødovre Gymnasium blev natten til lørdag stukket ned i forbindelse med sit arbejde. Han er efter sigende kommet hjem fra hospitalet, skrive Rødovre Lokal Nyt. 

Bortvisning af en elev fik store konsekvenser for vagten, der passede på de unge mennesker. En formodet hævnaktion endte nemlig med, at vagten blev stukket med en kniv i maveregionen.

Newsbreak.dk har flere gange lørdag forsøgt at få kommentarer til episoden fra Københavns Vestegns Politi, men uden held. Flere andre medier har dog en udlægning fra politiet.

– Deltageren til festen her kunne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt, og han blev derfor vist ud. I forbindelse med udvisningen dukker to personer op, angivelig den udvistes bror og kammerat, siger vagtchef Henrik Andreasen for eksempel til Ekstra Bladet. Under noget tumult mærker den ene vagt et slag i nyren, og kan siden konstatere, han er blevet stukket med en kniv.

Rødovre Lokal Nyt har talt med en kollega til den knivstukne. Han er rystet og ønsker desuden at være anonym,

– Vi er total i chok over det der er sket. Der har aldrig været den slags problemer før, og vi er bare glade for, at han overlevede og vil af respekt for ham og hans familie ikke sige mere i sagen lige nu, siger han til mediet, der mener at vide, at den stukne kollega er udskrevet fra Rigshospitalet

Begge medier skriver, at ingen er anholdt. Newsbreak.dk har forsøgt at få en opdatering på den status, men det har som nævnt ikke været muligt.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu