ANNONCE

12-årig dreng truede jævnaldrende med kniv

25. marts 2020 14:23 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 12-årig dreng truede to jævnaldrende drenge med knivstik, efter de havde råbt af ham.

12-årig dreng truede jævnaldrende med kniv
En 12-årig dreng truede to drenge på 13 og 14 år med kniv i Hammel efter de havde råbt noget til ham og en ven. Foto: Colourbox/ Genre

Tirsdag eftermiddag udviklede en sjov kommentar sig til en alvorlig sag om trusler, da to drenge på 13 år og 14 år blev truet med kniv af en jævnaldrende dreng.

De havde forinden råbt noget efter drengen, fremgår det af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Artiklen fortsætter efter videoen

Klokken 16.09 anmeldte de to drenge, at de var blevet truet med kniv af en anden ung dreng på Torvegade i Hammel. Den 13-årige og den 14-årige medgav, at de for sjov havde råbt ‘hej piger’ efter to drenge, der stod ved en knallert.

Den sjove kommentar fik drengene til at køre efter den 13-årige og den 14-årige på knallert. Da de indhentede dem, trådte en af drengene af knallerten, tog en kniv frem og råbte, at han ville stikke dem, hvis de nogensinde råbte sådan noget igen. Derefter stak de af på knallert.

Poltiet var dog hurtige til at finde frem til drengen, der havde fremsagt truslen. Det var en 12-årig dreng, der indrømmede, at han havde truet de to drenge med en kniv, som han have fundet tidligere.

Den 12-åriges forældre og de sociale myndigheder blev underrettet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu