ANNONCE

12-årig pige dræbt: Politiet har en bøn

11. november 2019 12:58 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 12-årig pige er mandag morgen blevet dræbt i en ulykke i Østervrå.

(Opdateret 11.11 2019 klokken 12.58)

En 12-årig pige, der var på vej i skole på et el-løbehjul, er mandag morgen blevet påkørt af en bil.

Pigen døde efterfølgende af sine kvæstelser, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ulykken skete på Brøndenvej i nordjyske Østervrå klokken 07.27, og pigen blev med eskorte kørt til Aalborg Universitetshospital, hvor hun godt klokken 9 blev erklæret død.

En mand på 50 år, der var fører af bilen, er blevet anholdt, fordi der er mistanke om, at han var påvirket af alkohol.

– Der vil blive udtaget en blodprøve, ligesom føreren vil blive afhørt, siger Mads Hessellund, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Efter at have arbejdet med sagen hele formiddagen mandag beder politiet nu om hjælp til sagen. Ordensmagten kan ikke udtale sig om, hvad der egentlig er sket.

– Det skal politiets efterforskning belyse, understreger vagtchef Mads Hessellund, men vagtchefen fremhæver, at politiet nu gerne vil høre fra eventuelle vidner, der måtte have set ulykken, eller hvis man har observeret pigen på løbehjulet på vej til skole.

Den 50-årige bilist er ikke kommet til skade. Politiets jurister har desuden vurderet, at manden skal fremstilles i grundlovsforhør tirsdag morgen. Han er sigtet for uagtsomt manddrab og kørsel i påvirket tilstand.

– Vi kan ikke udtale os nærmere omkring ulykkens omstændigheder. Det er vi ved at undersøge. Derfor vil både politi og bilinspektør arbejde på stedet i længere tid for at undersøge og dokumentere alle omstændighederne omkring ulykken, understreger vagtchefen.

De pårørende til pigen er underrettet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu