ANNONCE

12-årig pige voldtaget: Afgørende tip mangler

24. april 2021 12:23 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Politiet undersøger navngivne personer, men har endnu ikke fået et gennembrud i efterforskning i voldtægtssag

Se flere fotos i billedgalleriet herover

Fyns Politi har fået flere henvendelser fra borgere i en sag om en overfaldsvoldtægt mod en 12-årig pige i Fraugde, oplyser politiets vagtchef Peter Vestergaard lørdag.

Pigen gik fredag på stisystemet mellem Flittergræsset og Fraugde-Radby-Vej. Her blev hun ifølge politiets oplysninger pludselig grebet bagfra og trukket ind i buskadset, hvor hun blev voldtaget.

– Vi har modtaget et par borgerhenvendelser i sagen, som vi arbejder med. De går på nogle navngivne personer, som kan være relevante, fortæller Peter Vestergaard.

Ung mand med akne

Ifølge vagtchefen udspringer henvendelser af det signalement af gerningsmanden, som politiet udsendte fredag. Her blev gerningsmanden beskrevet som en dreng på cirka 16 år.

– Men det er ikke sådan, at vi har fået noget gennembrud i efterforskningen endnu, siger Peter Vestergaard.

Gerningsmanden var lys i huden med en del akne – altså bumser – i ansigtet. Han var almindelig af bygning og talte dansk.

Han var iført en lysebrun firkantet taske og var muligvis iført en kasket. Han var derudover iført briller med en mørk kant.

Kontakt politiet

Overfaldet skete i tiden inden klokken 15.13, som er det tidspunkt, hvor politiet modtog anmeldelsen.

Fyns Politi oplyste fredag, at der var tale om voldtægt ved såkaldt andet seksuelt forhold en samleje. Efter straffeloven er der også tale om voldtægt, når der er tale om andet seksuelt forhold end samleje, når det sker uden samtykke.

Kan man genkende signalementet af gerningsmanden, eller han man andre oplysninger, som kan belyse sagen, kan man kontakte Fyns Politi på 114.

På billeder fra stedet fredag fremgik det, at politiet havde sat afspærring op og var i gang med undersøgelser.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu