ANNONCE

12-årig pige fundet af politiet

12. juni 2019 09:01 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 12-årig pige, der tirsdag forlod Odense Universitetshospital og blev meldt savnet, er onsdag fundet igen.

12-årig pige fundet af politiet
En 12-årig pige forlod tirsdag Odense Universitetshospital. Onsdag er hun fundet. Arkivfoto: Scanpix

På grund af gode borgerhenvendelser er det lykkedes Fyns Politi at finde en 12-årig pige, der tirsdag blev meldt savnet. Hun blev fundet onsdag morgen kort før klokken otte, oplyser Fyns Politi til Newsbreak.dk.

Pigen blev fundet et sted i Odense, og sagen har en privat karakter, hvorfor vagtchef Steen Nyland naturligvis ikke kan sige mere om det. Vigtigst er det også, at pigen er blevet fundet i god behold.

Da hun blev meldt savnet, var det med beskeden fra politiet, at der var helbredsmæssige årsager, der gjorde, at pigen ikke nødvendigvis ville kunne klare sig selv over en længere periode. Den 12-årige forlod Odense Universitetshospital i løbet af formiddagen.

Fyns Politi var på meget bar bund og havde således ikke meget at gå ud fra, der kunne lette eftersøgningen af pigen. Til gengæld kan vagtchefen afsløre, at det ikke er for sjov, når politiet opfordrer offentligheden til at hjælpe ved efterlysninger.

– Der er mange, der har været rigtig gode til at ringe ind, og det var også på baggrund af en borgerhenvendelse, at politiet her til morgen kunne finde pigen igen, siger Nyland og roser de mange, der aktivt har hjulpet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu