ANNONCE

12 anholdt i stor politiaktion på Sjælland: Det siger politiet om resultatet

13. marts 2018 17:02 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En stor politiaktion er ved at være slut.

Midt- og Vestsjællands stort anlagte politiaktion nærmer sig sin afslutning for tirsdag, oplyser politikredsen i en opdateret pressemeddelelse. Aktionen, der primært har været rettet mod Ringsted og Køge, betegnes som en succes, fremgår det. Dog bekræfter politiet, at det har fået assistance fra nabokredse.

12 personer med relation til bandemiljøet er blevet anholdt, og der pågår afhøring af de, der ikke allerede er blevet det. Det forventes, at syv anholdte fremstilles i grundlovsforhør i morgen tidlig med krav om varetægtsfængsling.

De anholdte sigtes for handel med narkotika. Politiet kan ikke for indeværende komme nærmere ind på de enkelte sigtelser.

Politiet betegner dagens aktion som en succesfuld indsats mod bandemiljøet. Som tidligere nævnt har aktionen været grundigt forberedt igennem længere tid, og politiet har i dagens løb fået anholdt de personer som var i kikkerten“, skriver politikredsen.

De anholdte, der efter planen skal fremstilles i grundlovsforhør, er tirsdag eftermiddag ved at blive bragt til arresthuse rundt om på Sjælland, hvor de skal overnatte.

Med hensyn til grundlovsforhørene onsdag, så kender vi ikke tidspunkterne, men det forventes, at retsmøderne bliver afholdt for lukkede døre“, står det i meddelelsen.

Politiet har ikke flere kommentarer til sagen i dag. Ifølge Newsbreak.dks oplysninger har der været hundepatruljer med ved indsatsen, og betjente er set med spader på lokationer.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu