12 bilister sigtet i Aarhus Vest

25. juni 2019 13:53 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Ved en færdselskontrol foretaget af Østjyllands Politi i Aarhus Vest sigtes 12 bilister for 18 forskellige forseelser.

12 bilister sigtet i Aarhus Vest
12 bilister sigtes for 18 forskellige forhold efter en færdselskontrol foretaget af Østjyllands Politi i Aarhus Vest. Foto: Scanpix

Det er ikke alle bilister, der kører i den vestlige del af Aarhus, der har helt styr på færdselsreglerne. Efter en kontrol i området, har Østjyllands Politi kunnet sigte 12 bilister.

Der er i alt rejst sigtelser for 18 forskellige forhold. Én bilist står til betinget frakendelse af kørekortet.

Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Mister kørekortet

Ved en færdselskontrol i Aarhus Vest langede Østjyllands Politi bøder og klip i kørekortet ud i flæng. 12 bilister sigtes for 18 forskellige forhold.

En bilist kørte så stærkt på strækningen, at han nu står til en betinget frakendelse af kørekortet, mens fire bilister fik klip i kørekortet for for høj hastighed.

Seler og telefonsnak

Flere bilister har haft problemer med sikkerhedsselen, når de har kørt på strækningen. Der er bilister, der er blevet sigtet for manglende sikkerhedssele samt manglende fastspænding af børn.

Men det var ikke kun sikkerhedsselen, der drillede. Fire bilister er blevet sigtet for at tale i mobiltelefon under kørslen.

Østjyllands Politi oplyser, at de i fremtiden vil have stor fokus netop på færdslen i Aarhus Vest, hvor der vil indføres målrettede indsatser.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu