12 er dræbt i masseskyderi på bar

8. november 2018 13:32 | Af: Ritzau Fokus

Mindst 30 skud er blevet affyret på en bar i det sydlige Californien, oplyser politiet til lokal avis.

En gerningsmand er død, og 12 andre er dræbt efter et masseskyderi på en bar i det sydlige Californien i USA, oplyser det lokale politi. På stedet er mindst 11 såret, oplyser Eric Buchow fra det lokale politi.

Blandt de dræbte er en betjent, der blev såret, og som siden er død af sine kvæstelser.

Skyderiet er sket omkring klokken halv tolv om aftenen lokal tid. Her bliver betjente ifølge Garo Kuredjian, der også er fra det lokale politi, tilkaldt til et skyderi på baren Borderline.

Ifølge barens hjemmeside har der på det tidspunkt været et arrangement for unge studerende i gang. Politiet oplyser, at flere hundrede var til stede på baren, da skyderiet fandt sted.

Blandt de sårede er en af de betjente, der rykkede ud til skyderiet. Garo Kuredjian har ikke oplyst, hvilken tilstand de øvrige sårede er i.

Blandt de døde er den formodede gerningsmand ifølge Garo Kuredjian.

Ifølge Kuredjian rykkede ikke kun det lokale politi ud. Også folk fra FBI var på stedet.

Øjenvidnet Tayler Whitler på 19 år fortæller tv-stationen KABC-TV, at hun var på baren, da en mand med ansigtet delvist tildækket åbnede ild mod en ansat i døren. Derefter skød han mod folk på baren.

– Han lignede en, der vidste, hvad han lavede, siger Whitler til tv-stationen under et interview på parkeringspladsen foran baren.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu