ANNONCE

12 fødevarer du aldrig må opbevare sammen

24. juli 2020 12:15 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det er både dumt og dyrt, hvis man ikke ved, hvordan man skal opbevare sine madvarer.

Du kender sikkert følelsen af, at du har været ude at handle stort ind til gæster i weekenden – pludselig har man alskens grøntsager, krydderurter og frugt. Det nemmeste i hele verden er bare at gemme det i grøntsagsskuffen i køleskabet eller i en kurv på køkkenbordet.

Men dette er faktisk langt fra den bedste løsning, når det kommer til stykket. Der er nemlig meget mere til det end som så – i hvert fald hvis man gerne vil have sine råvarer til at holde længst muligt og bevare sin friskhed.

Danske forbrugere har et madspild på 260.000 tons årligt. Det skriver Fødevarestyrelsen på sin hjemmeside. Og for at komme dette madspild til livs, så er man nødt til at gøre en indsats selv, der ikke alene gør, at du får mad, der holder længere, men at du også kan sparemassevis af penge henover året.

The Healthy har kigget nærmere på, hvordan du får produkter til at holde længere, og altså dermed få dig som forbruger til at spare penge.

I galleriet øverst kan du se en række håndfaste råd til hvilke råvarer, der aldrig må være sammen – hvis du gerne vil have din mad til at holde længere.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu