ANNONCE

Mand indlagt: 12 anholdt efter masseslagsmål

31. august 2019 07:00 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Både slag- og stikvåben blev anvendt i stort slagsmål i Skanderborg fredag, hvor person blev ramt af knivstik.

Mand indlagt: 12 anholdt efter masseslagsmål
Det har givet været ganske voldsomt at se på, da et masseslagsmål udspillede sig i Skanderborg fredag aften. ARKIVFOTO: Scanpix

12 personer er anholdt efter et masseslagsmål og et knivstikkeri sent fredag aften i Skanderborg.

Offeret for knivstikket er bragt på hospitalet, som har meldt ham uden for livsfare. Det oplyser Sydøstjyllands Politi tidligt lørdag morgen til Ritzau.

– Vi arbejder fortsat på sagen og er ved at skabe os et overblik om blandt andet motiv og de involverede personer, siger efterforskningsleder Jens Møller.

Kort før klokken 23 fredag aften blev politiet tilkaldt til et større slagsmål i Skanderborg. Masseslagsmålet fandt sted i nærheden af indkøbscentret Dagmar Centret, der ligger i det centrale område af byen og huser forskellige forretninger.

– Der blev brugt forskellige slag- og stikvåben, og i den forbindelse blev en person altså stukket med kniv, siger efterforskningslederen.

Hvilke former for våben bliver dog ikke uddybet, og det er desuden uvist, hvor mange deltagere i slagsmålet har været bevæbnet – og hvor mange deltagere der egentlig har været.

Ingen betjente er kommet til skade. Politiet kan endnu ikke sige, om slagsmålet er relateret til kriminelle bander, oplyses det til Ritzau.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu