ANNONCE

Motorvej spærret efter politiaktion

12. marts 2020 15:08 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

To mænd er fængslet.

Hvilken politikreds ringer pressen til, hvis Isterødvejen, der løber mellem Hørsholm og Hillerød i Nordsjælland, bliver spærret for trafik?

Svaret var i dagens tilfælde Østjyllands Politi. Isterødvejen har tidligere torsdag, og i løbet af onsdag aften, været spærret for trafik i begge retninger grundet en “politiefterforskning,” og hos Nordsjællands Politi henviste man pressen til kollegerne i Østjyllands Politi.

Her betjenes pressehenvendelser vedrørende Særlig Efterforskning Vests arbejde, og det var netop Særlig Efterforskning Vest der var på arbejde på Isterødvejen, både onsdag aften og torsdag formiddag. Det oplyser Jakob Christiansen, kommunikationsrådgivere ved Østjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

Anholdt og sendt til Jylland

Sent onsdag aften blev en 44-årig mand anholdt på strækningen. Torsdag formiddag klokken 11.00 blev han fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev sigtet for besiddelse af en “større mængde narkotika med henblik på videresalg,” som politiet formulerer det.

På Twitter skriver politiet, at den 34-årig mand blev fremstillet i grundlovsforhør klokken 11.30 i samme sag. Begge er sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg. Begge personer blev varetægtsfængslet i fire uger. Det er uvist, hvornår den 34-årige blev anholdt.

Isterødvejen blev onsdag aften spærret i forbindelse med anholdelsen, mens det er uvist, hvorfor vejen blev spærret torsdag. Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere herom.

Politiet er også tavse, når spørgsmålene handler om, hvad der gjorde, at det var Særlig Efterforskning Vest, der stod bag anholdelsen af manden onsdag aften. Det er uvist, om manden blev anholdt ved et tilfælde eller i forbindelse med en politiaktion.

Politiet oplyser, at man ikke kan sige noget om den slags, da det hører under sagens efterforskning.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu