ANNONCE

123 sigtet for at handle på nettet

14. august 2019 12:22 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

158 forhold fordelt på i alt 123 personer - det er den barske virkelighed.

En side på et socialt medie tiltrak i februar 2019 en del opmærksomhed for Nordjyllands Politi.

På siden solgte en ukendt person nemlig narkotika, men tilbød samtidig udbringning.

Det fik Nordjyllands Politi til at iværksætte en større efterforskning. Og den efterforskning bar hurtigt frugt, da man den 27. marts 2019 kunne anholde tre nordjyske mænd i alderen 20 til 21 år. Politiet mistænker de tre unge for at stå bag den organiserede handel af stoffer.

Stopper ikke her

Normalt ville man tænke, at sagen er lukket og slukket, når bagmændene er anhold, men Nordjyllands Politi er gået skridtet videre og har tjekket, hvilke handler der er foregået. Alt dette for at køberne også kunne sigtes.

Det store arbejde betyder, at de 123 personer er blevet sigtet. Der er i alt blevet begået 158 forhold. De mange handler er blevet begået af både mænd og kvinder, mens alderen er varieret fra 18 år og helt op til 51 år.

Langt størstedelen af de sigtede stammer fra Aalborg og området omkring byen.

– Jeg er tilfreds med, at vi har fundet frem til de her 158 forhold i sagen. Det viser, at man heller ikke skal vide sig sikker, hvis man vælger at købe narkotika på de sociale medier. Der ’patruljerer’ vi også, siger lederen af efterforskningen, politikommissær Casper Jacobsen i en pressemeddelelse.

De 123 personer, der købte den på nettet, modtager bøder i størrelsesordenen 2.000-12.000 kr.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu