ANNONCE

128 bilister snuppet i stor kontrol: Her er de groveste overtrædelser

21. maj 2017 16:06 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Østjyllands Politi har de seneste tre dage sigtet særdeles mange bilister for livsfarlig kørsel.

119 kilometer i timen i byzone med siddende uden sele i bunden af bilen.

Det er blot et af ekspemplerne på de grove færdselsforseelser, Østjyllands Politi over de seneste dage tre dage har slået ned på i forbindelse med en stor færdselskontrol.

Der er blevet indkaldt ekstra biler fra andre politikrede til at lave en omfattende kontrol i forbindelse med to store arrangementer i kredsen, Classic Race Aarhus og Allingåbro Motorfestival. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Der var da også en del overtrædelser at slå ned på blandt de østjyske trafikanter, viser resultatet af den ekstraordinære indsats.

Østjyllands Politi oplyser nemlig, at der i alt blev 128 sigtet for overtrædelser af færdselsloven. Af dem var 37 af overtrædelserne så grove, at der lægges op til en betinget frakendelse af kørekortet. De fleste af de betingede frakendelser skyldes primært overtrædelse af hastighedsgrænserne, men også manglede afstand til forankørende og hasarderede overhalinger tæller i statistikken. Derudover modtog 34 personer klip i deres kørekort for manglende overholdelse af hastighedsgrænserne, ligesom 10 trafikanter fik klip i kørekortet for at køre frem mod rødt lys. Derudover var der en del sager for manglende brug af sikkerhedssele og anvendelse af håndholdt mobiltelefon.

I galleriet ovenfor kan du se eksempler på de groveste forseelser, bilister er blevet sigtet for over de tre dage.

Politikommissær Amrik Singh Chadha fra Færdselssektionen hos Østjyllands Politi udtaler i pressemeddelelsen, at politiet til stadighed vil forfølge de trafikanter, der på markant vis tilsidesætter færdselslovens bestemmelser. Det er indiskutabelt, at for høj hastighed, manglende opmærksomhed og kørsel i påvirket tilstand er årsagerne til de fleste færdselsuheld, hvor der sker dødelig udgang, eller hvor personer kommer alvorligt til skade.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu