ANNONCE

13.000 kinesiske betjente jagter seriemorder

10. januar 2012 10:33 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
13.000 kinesiske betjente jagter seriemorder
Billede mangler

De kinesiske myndigheder strammer garnet om en tidligere militærbetjent, som mistænkes for at have dræbt syv mennesker ved væbnede røverier igennem de sidste otte år.
Det skriver The Telegraph.
13.000 politifolk, to helikoptere og en dusør på 100.000 yuan (ca. 92.000 kroner, red.) er blevet sat ind i jagten på 42-årige Zeng Kaigui, efter drabet på en mand i fredags, som netop havde hævet omkring 185.000 kroner i banken i byen Nanjing.
Hæren af politifolk overvåger systematisk trafikale knudepunkter, internetcafeer og hoteller, ligesom der er oprettet vejblokeringer i området.
Udover fredagens drab efterlyses Zeng Kaigui for seks andre væbnede røverier, hvor seks mennesker er blevet dræbt og to er såret.
Det samlede udbytte for røverierne ligger omkring 258.000 kroner. Ifølge The Telegraph gennemføres mange handler i Kina stadig med kontanter, og det er derfor ikke usædvanligt, at folk bærer store store kontantbeløb på sig.
I takt med at det kinesiske samfund de sidste par årtier har åbnet sig for omverden, er kriminaliteten steget.
Forbrydelser begået med skydevåben er dog relativt sjældne, da Kina har en meget restriktiv våbenlov, der gør det næsten umuligt at få tilladelse til at eje skydevåben.
Kilde: The Telegraph

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu