ANNONCE

13-årig autist skudt af politiet

9. september 2020 21:16 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Drengens mor havde bedt politiet om hjælp.

13-årig autist skudt af politiet
Drengen er i kritisk tilstand. Genrefoto.

13-årige Linden Cameron er indlagt i kritisk tilstand, efter at han blev skudt af politiet i Glendale, USA. Det skriver BBC.

Linden har autisme, og hans mor, Golda Barton, ringede 9-9-1 i forsøget på at få drengen indlagt. Moderen var lige vendt tilbage til sit arbejde, og det havde Linden det svært med.

– Jeg fortalte dem, at han var ubevæbnet, men at han bliver vred og råber. Han er et barn, der prøver at få opmærksomhed, og han ved ikke, hvordan han styrer sig, siger Golda, ifølge BBC.

Hun fortæller også, at hun havde en forventning om, at politiet ville være så blide som muligt, når de mødte Linden. Istedet blev han skudt, angiveligt da han forsøgte at løbe fra politiet.

Sagen undersøges

Politiet har, ifølge BBC, forsvaret sig med, at den 13-årige dreng truede med et våben, men det fremgår ikke af politiet, om Linden faktisk var bevæbnet.

KUTV skriver, at politiet intet våben fandt, efter at de havde skudt Linden, men det forlyder nu, at politiets gøren og laden i sagen skal undersøges.

I mellemtiden er Linden Cameron indlagt. Han blev skudt flere gange, før han, ifølge KUTV blev lagt i håndjern. Ifølge KUTV blev han ramt i blandt andet skulderen, anklerne, indvoldene og blæren.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu