ANNONCE

13-årig uden cykelhjelm fløjet til Rigshospitalet

1. september 2020 12:43 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Havde ingen cykelhjelm på.

13-årig uden cykelhjelm fløjet til Rigshospitalet
En 13-årig pige havde ikke cykelhjelm på, da hun blev kørt ned tirsdag morgen. Arkivfoto: Scanpix

En 13-årig pige blev tirsdag morgen kørt ned, mens hun på cykel var på vej ad Køgevej mellem Ringsted og Køge. Pigen var ifølge politiet formentlig på vej i skole.

Cyklende i retning mod Køge skulle pigen pludselig krydse Køgevej og i den forbindelse bliver hun ramt af en bil, der ligeledes var på vej mod Køge, fortæller Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til Newsbreak.dk.

Pigen var efter ulykken vågen, og der er ingen melding om, at hun skal have været udenfor bevidsthed. Til gengæld betragtes ulykken som alvorlig, for den 13-årige havde ingen cykelhjelm på hovedet.

– Så det bliver behandlet som, at hun har et hovedtraume. Det betyder ikke, hun har, men det kan man ikke altid se, siger Bjerregaard fra presseafdelingen. Pigen blev med lægehelikopter fløjet til Rigshospitalet i København.

Netop fordi omstændighederne kan vise sig at være værre end antaget, så har en bilinspektør været tilkaldt. Han har foretaget undersøgelser af ulykken. Politiet kan for nuværende ikke sige mere om selve ulykken.

– Vi har af gode grunde ikke kunnet tale med pigen endnu, siger Bjerregaard. Vejen var spærret indtil ved 9.30-tiden.

Bilen blev ført af en 85-årig mand, der ikke selv er kommet til skade. Ifølge hans forklaring kørte pigen ud foran ham.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu