13-årige Victor blev pludselig pløjet ned af vanvidsbilist: -Lige pludselig kigger jeg op i himlen

6. december 2017 19:19 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet har fundet en bil, der måske kan bidrage til sagens opklaring.

Victor er ikke imponeret over bilisten, der kørte ham ned. Video: TV2 Fyn.

Victor Bødker på 13 år blev kørt ned tirsdag morgen. Han blev ramt bagfra af en bil på Anderupvej ud for Rema 1000. TV2 Fyn har talt med Victor om den voldsomme oplevelse.

– Jeg kommer cyklende, og lige pludselig kører jeg forbi Rema, og så synes jeg, det er mærkeligt, at jeg kigger op i himlen. Det burde jeg ikke. Det gik så hurtigt, siger Victor Bødker til TV 2 Fyn. 

– Lige pludselig rammer jeg jorden og glider hen ad cykelstien, fortæller han.

Da drengen faldt af bilen, fortsatte bilisten i høj hastighed fra ulykkesstedet. Victor Bødker blev bragt til Odense Universitetshospital, hvor han har tilbragt natten på intensiv afdeling.

– Min første tanke var: Jeg håber ikke, jeg skal opereres, selv om jeg har mange smerter i kroppen, fortæller Victor Bødker.

Kørte videre med drengen på køleren

Bilisten fortsatte cirka 50 meter med drengen og cyklen på køleren. Victor Bødker har ikke meget til overs for bilisten, der lå ham ligge på asfalten.

– Han er en spasser. At han kan finde på at gøre sådan noget, siger Victor Bødker.

Han håber snart, at han kan komme i skole igen. Det bliver dog formentlig først efter juleferien.

Politiet har fundet en bil

Tirsdag efterlyste Fyns Politi en sølvgrå Citroën C5-stationcar. Onsdag eftermiddag meddelte politiet, at man sandsynligvis har fundet bilen, der var involveret i ulykken.

– Vi har fundet en række spor på gerningsstedet og på bilen, som gør, at vi er ret sikre i vores sag. Hvad vi præcist har fundet, kan jeg ikke komme nærmere ind på af hensyn til efterforskningen i sagen, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi.

De kommende dage arbejder politiets teknikere på at slå endeligt fast, om den sølvgrå Citroën C5 er den bil, der ramte drengen.

Bilens ejer er endnu ikke afhørt af politiet. Derfor har vagtchefen ikke yderligere oplysninger eller kommentarer i sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu