ANNONCE

Rapper efterlyst efter skuddrab

13. januar 2021 15:13 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet udlover en dusør

Den amerikanske rapper YFC Lucci, hvis borgerlige navn er Rayshawn Bennett, er efterlyst af politiet i Atlanta, USA i forbindelse med en drabssag. Det skriver blandt andet BBC.

Ifølge BBC er YFC Lucci 29 år gammel, og tilbage i december udgav han albummet Wish Me Well 3. Nu er han mistænkt for drab, overfald og bandeaktivitet, skriver BBC.

Pitchfork skriver, at et skyderi den 10. december 2020 kostede 28-årige James Adams livet, og YFC Lucci er altså mistænkt for at være involveret i drabet.

People.com skriver, at politiet James Adams blev fundet såret klokken 17.20 den 10. december, og at han senere døde af sine kvæstelser på sygehuset Grady Hospital.

To personer ramt

Pitchfork skriver at en anden, unavngiven person, også blev ramt af skud. Vedkommende overlevede. Ifølge People.com er der tale om en 32-årig mand, der blev kørt til en brandstation, skudt i maven, i en privat bil. Ifølge myndighederne blev de to personer formentlig ramt af skud i forbindelse med den samme hændelse.

– Bennett er sigtet og eftersøgt for flere forhold i forbindelse med hans rolle i drabet på James Adams, lyder det fra politiet ifølge People.com.

People.com har forsøgt at få en kommentar fra Warner Records, der er pladeselskab for YFC Lucci.

To personer er blevet anholdt i sagen, mens politiet har udlovet en dusør på 5000 Dollars for oplysninger, der kan føre dem tættere på en anholdelse af YFC Lucci.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu