ANNONCE

Så du dette trafikuheld?

13. oktober 2020 20:56 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet vil gerne høre fra vidner.

Så du dette trafikuheld?
Manden er sigtet i sagen. Genrefoto.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, der kan hjælpe med at opklare en sag, hvor en 46-årig mand er mistænkt for sin rolle i et trafikuheld den 9. oktober.

Politiet lærte manden at kende i forbindelse med et andet trafikuheld, på Rude Havvej i Rude, Odder, da politiet mandag morgen klokken 07.10 modtog anmeldelse om en uoverensstemmelse på vejen.

Anmeldere oplyste til politiet, at en bilist havde blokeret for kørebanen og standset en anden bil. Bilisten, en mand, havde skubbet en anden mand i brystet, han råbte, og han truede med tæsk.

Flere forhold

Da politiet fandt frem til gerningsmanden, opdagede de, at det var en 46-årig mand der er identisk med den bilist, der den 9. oktober klokken 07.17 var flygtet fra et færdselsuheld på Århusvej i Odder.

I forbindelse med det uheld kørte en 39-årig bilist ind i et træ efter et sammenstød med en anden bil, en bil der tilhører den 46-årige mand.

På den baggrund er manden anholdt og sigtet for sin rolle i begge trafikuheld, men da hændelsesforløbet fra episoden den 9. oktober er noget uklart, efterlyser politiet nu vidner.

“Politiet ved, at en Seat Altea og en Honda CVR var involveret, og at der blev overhalet. Men det er uklart, hvem der overhalede hvem, og hvordan selve sammenstødet skete,” skriver politiet i døgnrapporten for kredsen.

Uheldet skete den 9. oktober klokken 07.17 cirka ud for nummer 58. Hvis man var i nærheden, og hvis man så, hvad der skete, bedes man kontakte politiet på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu