14-årig dreng død: 41-årig kvinde tiltalt i sagen

20. september 2018 08:25 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En 41-årig kvinde er tiltalt i sagen.

14-årig dreng død: 41-årig kvinde tiltalt i sagen
Drengen døde, formentlig efter indtag af metadon. Foto: Scanpix.

(Opdatering: Det blev sidenhen klart drengen døde af indre blødning efter stump vold og ikke som følge af forgiftning. /Redaktionen)

En 14-årig dreng døde på et badeværelsesgulv i en lejlighed i København i foråret 2018. Han var forgiftet med metadon, et receptpligtigt stof, og i dag starter den retssag, hvor en 41-årig kvinde er tiltalt for at have forvoldt drengens død.

Ekstra Bladet skriver, at kvinden er tiltalt for at have hensat drengen, og kvindens egen datter, i hjælpeløs tilstand ved ikke at tilkalde hjælp, da hun opdagede, at både drengen og pigen havde brug for hjælp.

Newsbreak.dk har tidligere omtalt sagen, hvor vi blandt andet kunne fortælle, at politiets teori fra starten var, at drengen og kvindens datter indtog receptpligtig medicin, der ikke var deres.

Uklarheder

Der blev slået alarm en lørdag nat klokken 01.37. Det har hidtil været uklart, hvem der slog alarm i sidste ende, og politiet har tidligere oplyst, at kvindens lejlighed har været en slags samlingssted for unge mennesker.

Det er tidligere blevet oplyst, at der var fem personer i lejligheden, herunder kvinden, dennes datter og drengen, da drengen mistede livet.

Kvinden nægter sig skyldig i sagen. Det har hendes forsvarer, Anders Schønnemann Olesen, fortalt mere om til Ekstra Bladet.

– Det er en forfærdelig og meget tragisk sag, og det synes min klient jo helt åbenlyst også. Hun er knust over det, der er sket. Men hun nægter sig skyldig. Hun har ikke forladt sin datter og drengen i en hjælpeløs tilstand, som det hedder i loven, siger forsvareren til Ekstra Bladet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu