ANNONCE

14-årig myrder mor og lillebror: Skyder skylden på faderen

4. december 2016 15:34 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Efter at have skudt sin mor og lillebror ringede teenageren til alarmcentralen og beskyldte sin far for mordene.

14-årig myrder mor og lillebror: Skyder skylden på faderen
Drengen ville også have skudt sin far, hvis han havde været hjemme. Arkivfoto: SCANPIX

En 14-årig dreng har skudt sin mor og otteårig lillebror i panden, mens de sov. Bagefter ringede han til alarmcentralen og beskyldte sin far for mordene. Det skriver det amerikanske medie CBS News.

Teenageren ringede til alarmcentralen lige inden klokken syv onsdag morgen. Han sagde, at hans lillebror og mor var død, og at hans far havde lagt en pistol i hans seng inden han forlod hjemmet. Det fortæller en betjent fra Pennsylvania statspoliti Stephen Limani på en pressekonference.

Senere indrømmede drengen overfor betjente, at han havde taget en pistol fra toppen af køleskabet, ladet den og skudt sin bror Caleb og mor Dana Remaley, efter hans far David var taget på arbejde. Den 14-årige indrømmede også, at han også ville have skud sin far, hvis han havde været hjemme.

Truede ambulancepersonale

En ambulance ankom til hjemmet onsdag morgen. Reddere gav teenageren et tæppe og begyndte at stille ham spørgsmål. På det tidspunkt gik drengen ind i huset igen for at finde et våben. Redderne var ikke trænet til at håndtere nogen med en pistol, så de forlod hjemmet, mens de ventede på politiet.

Inden politiet kom, gik drengen ned ad gaden med pistolen. Her stødte han på en nabo. Naboen startede en samtale med drengen og fik ham til sidst til at smide våbnet og tale med politiet.

– Naboen gjorde et godt stykke arbejde med at stoppe en eskalering af situationen, siger Limani og fortsætter:

– Det sidste vi vil er, at nærme os en 14-årig dreng med et våben.

Det eneste tegn på motiv var, at teenageren ikke kunne enes med sine forældre. Men hans forhold til lillebroren virkede til at være godt. Specielt når man tænker på deres aldersforskel, siger Limani.

– Det her er en meget forfærdelig tid, en meget svær tid for familien og nabolaget. At to mennesker bliver skud i deres hjem, mens de sover. Det er meget traumatisk, siger Lamini.

Var en dygtig elev, der gik i kirke

En ven af familie beskriver den 14-årige som en høflig, venlig og dygtig elev, der var involveret i sport og kirken.

Anita Stoner fortæller hendes søn er gode venner med drengen, og at hun var venner med Dana.

– Han er sådan en god dreng, siger hun.

Hun siger også, at Dana var generøs og altid villig til at hjælpe.

– Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre uden hende. Hun var der altid for mig.

Den 14-årige blev stadig behandlet torsdag og mentale undersøgelser venter forude. Han vil blive tiltalt for drab og første grads mord i begge tilfælde som voksen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu