14-årig på vild flugt i pizzabil: Stoppet af drastisk manøvre

20. marts 2017 10:48 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

En blot 14-årig dreng kørte natten til søndag rundt med politiet i hælene i næsten en time på Viborg-egnen.

14-årig på vild flugt i pizzabil: Stoppet af drastisk manøvre
Politiet var natten til søndag i næsten en time i en biljagt efter en stjålen pizzabil, der viste sig at have en blot 14-årig dreng bag rattet. Foto: Colourbox

Midt- og Vestjyllands Politi forsøgte i omkring en time natten til søndag at få standset en særdeles ihærdig flugtbilist, der stak af fra ordensmagten i en pizzabil på Viborg-egnen.

Politiet opdagede den stjålne bil ved Bjerringbro.

– Klokken 03.30 får en patrulje kontakt med en stjålen bil, og der er en eftersættelse, der strækker sig over en lille time, siger Henrik Thomassen, der er politikommisær ved Lokalpolitiet i Viborg

Bilisten nægtede at standse på trods af, at der efterhåndenkom flere politibiler til for at deltage i den dramatiske biljagt.

– Det har selvfølgelig været voldsomt, og de har i hvert fald ikke villet stoppe, siger Henrik Thomassen.

Fortsatte på punkterede dæk

Til sidst fik politiet lagt en sømmåtte ud for den flygtende bil, men heller ikke det var nok til at få chaufføren til at opgive.

– Den punkterer, men fortsætter videre, fortæller Henrik Thomassen.

Derfor valgte politiet at gribe til en endnu mere drastisk metode for at få gjort en ende på forfølgelsen. En patruljevogn bragede med forenden ind i flugtbilen.

– Det er simpelt hen for at få den standset, inden det går helt galt. Den er jo ikke til at styre, efter den er punkteret, siger Henrik Thomassen.

I bilen sad en en blot 14-årig dreng fra Viborg bag rattet, mens en 17-årig dreng fra Viborg var passager.

Politiet er mandag morgen ved at få forklaringer fra de to. Den 14-årige dreng vil blive håndteret af de sociale myndigheder, mens den 17-årige formentlig vil blive sigtet for medvirken til biltyveri.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu