14 anholdt i bandeaktion

14. marts 2013 10:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
14 anholdt i bandeaktion
Billede mangler

En større, koordineret politiaktion mod bandemiljøet i Skovlunde, Værebro og Høje Gladsaxe har indtil videre resulteret i anholdelse af 14 personer, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Torsdag formiddag er et trecifret antal politifolk imidlertid fortsat i gang med den planlagte politiaktion mod bandemiljøet, som er rettet mod 40 tilholdssteder, som er tilknyttet bandemedlemmer og banderelaterede i Skovlunde, Værebro og Høje Gladsaxe.

»Vi er stadig i fuld gang, og har indtil videre anholdt 14 personer relateret til bandemiljøet,« siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen.

På nuværende tidspunkt vil han ikke fortælle, hvorfor de er anholdt, eller hvad formålet er med aktionen, men han understreger, at politiet vil slå hårdt ned på grupperingerne.

»Banderne skal forstå og mærke, at politi og samfund slår hårdt ned på deres kriminalitet og helt uacceptable adfærd,« siger han og henviser til den serie af drab, drabsforsøg og narkohandel, som har plaget den københavnske vestegn og hele det storkøbenhavnske område de seneste måneder.

Så sent som onsdag aften blev personer forsøgt dræbt i Ballerup og i Søborg.

Politiaktionen koordineres mellem den særlige bandeenhed Task Force Øst, Københavns Politi, Nordsjællands Politi, Rigspolitiet, Københavns Vestegns Politi og Skat.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu