ANNONCE

15-årig dreng fundet død: 32-årig mand anholdt

29. marts 2020 09:53 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Lørdag blev en kun 15-årig dreng fundet død i Hørby ved Sæby.

Nordjyllands Politi modtog lørdag morgen, den 28. marts 2020, en anmeldelse om en dødfunden person ved idrætsanlægget i Hørby i Vendsyssel.

Politiet kan i dag bekræfte, at den døde er en 15-årig dreng, der stammer fra lokalområdet. En mand er anholdt i forbindelse med sagen.

Det oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning vicepolitiinspektør Sune Myrup i en pressemeddelelse.

Se mere video hos Local Eyes.

Artiklen fortsætter under videoen

På grund af omstændighederne, som den 15-årige blev fundet – og som politiet ikke ønsker at redegøre nærmere for på nuværende tidspunkt af hensynet til sagen – blev der i løbet af lørdagen efterforsket massivt med henblik på at kortlægge drengens færden op til dødsfaldet.

Politiet har ligeledes foretaget adskillige yderligere efterforskningsskridt i sagen, herunder forhøringer, afhøringer og en lang række af tekniske undersøgelser på og omkring findestedet.

Tragisk sag

Dette efterforsknings-arbejde afstedkom, at politiet i går aftes, klokken 22.20, kunne skride til anholdelse af en 32-årig mand, der er bosiddende i Frederikshavns kommune.

Han er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 250 ved at have efterladt den 15-årige dreng i hjælpeløs tilstand.

– Det er en meget tragisk sag, som vi har efterforsket intenst, siden anmeldelsen indløb til os lørdag morgen klokken 08.08, siger vicepolitiinspektør Sune Myrup, og han tilføjer, at politiets efterforskning har kunnet påvise, at der forud for dødstidspunktet har været kontakt mellem afdøde og den nu anholdte mand.

En kontakt, som politiet af hensynet til efterforskningen, ikke på nuværende tidspunkt kan uddybe.

– Men det er med baggrund i denne kontakt – og selvfølgelig de øvrige oplysninger, som vores efterforskning har tilvejebragt – at vi i dag fremstiller den anholdte mand i et grundlovsforhør med krav om fængsling, fortæller vicepolitiinspektør Sune Myrup.

Fremstilles i grundlovsforhør

Den anholdte bliver fremstillet i dag klokken 11.00 ved et lukket grundlovsforhør, der foregår ved retten i Hjørring.

Imens forsætter Nordjyllands Politi sit efterforskningsarbejde i sagen, hvilket blandt andet indebærer yderligere afhøringer og forskellige undersøgelser, herunder tekniske – og af hensynet til det lukkede grundlovsforhør og det videre efterforskningsarbejde har politiet lige nu ingen yderligere informationer til offentligheden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu