ANNONCE

15-årig pige kidnappet fra hotel

5. august 2019 14:23 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den 15-årige Nora Quoirin er formentlig blevet kidnappet fra sit hotelværelse under en ferie i Malaysia.

Der er masser af løse tråde i sagen om den 15-årige Nora Quoirin. Hun forsvandt fra sit hotelværelse søndag aften på et ferieresort i nærheden af den malaysiske by Seremban.

Malaysisk politi vil hverken udelukke, at hun er blevet kidnappet, eller at hun er forsvundet af sig selv. Men ifølge teenagerens forældre, som anmeldte forsvindingen, så var der et vindue åbent på det hotelværelse, hun overnattede på, mens hotelværelset ellers var helt tomt.

Det skriver Daily Mail.

Kæmpe eftersøgning

Det malaysiske politi leder efter den 15-årige pige, der lider af indlæringsvanskeligheder, med hunde og talrige patruljer. Desuden foretager de undersøgelser på hotellet.

Politiet har endnu ikke fundet spor af hende.

Det malaysiske politi arbejder ud fra tesen om, at der både kan være sket en forbrydelse, men også at hun kan være forsvundet frivilligt.

Ville aldrig gå selv

Nora Quoirin var på en to uger lang ferie med sine forældre på Dusun Resort.

En ven af familien har udtalt, at de under ingen omstændigheder tror på, at teenageren selv er gået. Det ligger slet ikke til hendes natur.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Nora Quoirins familie har siden søgt efter hjælp på de sociale medier i håb om, at de har nogle forbindelser i Malaysia, som kan hjælpe yderligere med sagen.

Hendes onkel skriver, at hun ikke er blevet set siden, at hun gik i seng søndag nat.

Med politiet

The Lucie Blackman Trust, som er en organisation, der støtter familien under sagen, fortæller, at teenagerens forældre er hos politiet.

Det er også dem, der er i kontakt med det malaysiske politi, derfor er det også dem, der kan bekræfte, at sagen både anses som kidnapning og forsvindingssag.

Ifølge familievennen er både de franske og de irske myndigheder involveret i sagen, da forældrene er fra Irland og Frankrig.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu