ANNONCE

15-årig ville sniges til England – endte i Hillerød

21. august 2019 16:08 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 15-årig dreng fra Algeriet ville så gerne til England, at han gemte sig i traileren på en lastvogn.

15-årig ville sniges til England - endte i Hillerød
En 15-årig dreng fra Algeriet gemte sig i en trailer i håb om, at han kunne komme til England. Han endte i Hillerød. Arkivfoto: Scanpix

En 15-årig dreng fra Algeriet, der har adresse i Nordjylland, havde, sammen med tre andre, sneget sig ind på Esbjerg Havn i håb om at komme til England.

Han gemte sig i en trailer, der var koblet på en lastbil. Desværre for den 15-årige, var retningen på lastbilen ikke ligefrem England. Det skriver Jyske Vestkysten.

Natten til den 9. august sneg den 15-årige algerier sammen med 21-årig somalier, en 17-årig iraker og en 15-årig marokkaner sig ind på Esbjerg Havn. Mens de tre sidstnævnte gemte sig i en container, gemte den 15-årige sig i en trailer.

De tre drenge blev opdaget og anholdt, mens den 15-årige fra Algeriet ikke blev, da han havde gemt sig et andet sted.

Stoppede lastbil

Drengen havde et håb om at komme til England, men da lastbilen begyndte at køre var det altså med Hillerød som endedestination.

Da de tre andre drenge blev anholdt, tjekkede ansatte ved Esbjerg Havn overvågningen. Her opdagede de, at der var endnu en dreng, som de ikke havde fået tilbageholdt.

På overvågningen kunne de se, at han havde gemt sig i en trailer, derfor kontaktede de chaufføren, der kørte lastbilen.

Da chaufføren nåede til Hillerød, åbnede han trailerdørene og opdagede den 15-årige, som senere blev hentet af Nordsjællands Politi.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Den 15-årige blev kørt til Sandholmlejren, hvor han skal opholde sig indtil, han bliver transporteret til sin adresse i Nordjylland.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu