15-årig pige død af formodet overdosis

19. april 2013 11:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
15-årig pige død af formodet overdosis
Billede mangler

Politiet på Fyn fandt torsdag en 15-årig pige død i et hus i Flemløse. Der er formentlig tale om en overdosis af stoffer, siger chefen for Personfarlig Kriminalitet hos Fyns Politi, Henrik Justesen.

 

»Adressen kender vi fra misbrugsmiljøet, og pigen, ved vi, har tidligere flirtet lidt med stoffer,« siger Henrik Justesen til Berlingske Nyhedsbureau.

Sammen med den afdøde pige var en 14-årig pige og en 48-årig mand, som politiet – efter at være kommet ind i huset – konstaterede, også havde taget stoffer.

»Da politiet ankommer og banker på, bliver der ikke lukket op, så man går ind og konstaterer, at en 15-årig pige er afgået ved døden, og at den 14-årig pige og den 48-årig mand i huset er uklare og også har indtaget et stof,« forklarer Henrik Justesen, som fortæller, at det formentlig er amfetamin, de har eksperimenteret med.

Begge blev indlagt på Odense Universitetshospital, men er uden for livsfare.

Politiet tog ud til huset i Flemløse for at lede efter den 15-årige pige, som var stukket af fra en institution i Sydøstjylland, og ifølge Henrik Justesen har hun relationer til adressen.

Ingen er blevet anholdt i sagen, fordi »alt tyder på en ulykkelig hændelse«, men politiet overvejer ifølge bt.dks oplysninger at fremstille den 48-årig i grundlovsforhør.

Den 15-årige bliver obduceret mandag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu